Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın yahut acil hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların taçı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fevkda nokta alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu yazılar cafcaflı durumların hat göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına Yangın Çıkış Kapısı dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, elan lüks güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat kovuşturma eden bir firmayız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça rafine davranıyoruz.

Report this wiki page