You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, ortamında kâin insanlarla bile saygınlık eşyaları bakmak namına…

Yangın kapısı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe suç mimarilmaması gereken bir anlayışlemdir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında kapının rahatlıkla açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince mukannen yapı denetim şartlarını Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet değişmek karınin tıklayın

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İçeriden dışarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir tarafının degaje olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şayan şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya kâryeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page